Luana's House

Luana's House

Arquiteto
Studio zero85
Categoria
Casas Particulares
Sergio Camplone

Luana's House

Studio zero85 como Arquitetos

The design of a family apartment for 3 people provides for a large living space including sitting and dining room. The kitchen, although located in a different space delimited by partitions, is directly connected to the living space by a big opening in the back wall of the kitchen itself. We take advantage of the pillar located in the living room to realize a division of the space, creating a hallway towards bedrooms. The cladding between the living area and the bedrooms is made of wood (structure made of wood squares and covered by birch panels). The cladding creates a hallway towards the two bedrooms (one en-suite) and the bathroom. A spiral staircase, just visible from the entrance, leads to the upper floor where there is a studio.

Compartilhar ou adicionar Luana's House às suas coleções
Créditos do Projeto
Folha de especificações do produto

ElementoMarcaProduct name
PendantFlos
TilesMutina
PendantMuuto
Wash BasinDuravit
Folha de especificações do produto
Pendant
Tiles
Wash Basin
CANTILEVER HOUSE
próximo projeto

CANTILEVER HOUSE

Casas Particulares
Q28X+64 Mosha, Tehran Province, Iran - Construção concluída em 2021
Ver projeto