Renovation apartament

Renovation apartament

Arquiteto
David Olmos
Localização
Aviles, Spain | View Map
Categoria
Apartamentos
Luis Díaz Díaz

Renovation apartament

David Olmos como Arquitetos

In the historical center of Avilés, near the Oscar Niemeyer Cultural Center, it is proposed the integral reform of a house of 123m2, consisting of three small bedrooms, two bathrooms, a toilet, a dimly lit kitchen with natural light and a spacious living room but with an obvious difficulty of furnishing, connected with a small terrace with pleasant views over a park full of vegetation.


The proposal is born from the basic idea of ​​"central box" as a nucleus of articulation, favoring the elimination of the corridor. Covered in wood, it houses a pantry and a bathroom, which is naturally illuminated by a glass on the top of it. In turn, it articulates the entrance, living room and kitchen, functionally separated through glass doors. In this way, we get a great natural illumination coming from the living room.


Independently we can see the night area, consisting of 3 bedrooms, where the main room acquires singularity, composed of dressing room, bathroom and study area, communicated with the living room, favoring in this way the sequence of spaces.


A dialogue has been established between the architecture and the design of the furniture, acquiring protagonism and functionality, combining the wood and the white, giving great luminosity to the house.

Créditos do Projeto
Arquitetos
Produtos utilizados neste projeto
Folha de especificações do produto

ElementoMarca
PendantMarset
ChairVitra.
Floor Lamp Artemide
Folha de especificações do produto
Pendant
Floor Lamp
Tolomeo Mega floor lamp por Artemide
Featured Projects
Latest Products
News