Vivienda en Ourense

Vivienda en Ourense

Localização
Ourense, Spain | View Map
Ano do Projeto
2019
Categoria
Apartamentos
Folha de especificações do produto

ElementoMarcaProduct Name
PulsadoresGira
Alfombra salónGAN
FocosArkoslight S.L.
Swap M
Sofá Koo international
Soft 8
Luminaria suspendida Scout S40B.Lux
Mesita de centro exterior SalerGANDIABLASCO

Folha de especificações do produto
Pulsadores
Alfombra salón
SILAÏ por GAN
Focos
Swap M por Arkoslight S.L.
Sofá
Soft 8 por Koo international
Luminaria suspendida Scout S40
por B.Lux
Mesita de centro exterior Saler

House in Ourense

equipoeme estudio como Arquitetos de interiores

Located in the center of Ourense, EQUIPOEME designs this house of approximately 240 square meters, in which simple materials are used to give the spaces a great quality and balance.

The layout emphasizes that natural light is evenly distributed to all corners of the house. Fluid circulations and a large configuration of spaces that revolve around a large central volume solve this problem.

In this central volume are arranged a large open kitchen, with a large laundry / pantry, a part of the dressing room, as well as the large hall furniture. The perimeter corridor that surrounds this volume allows the use of the house as a whole, or as a one-room apartment thanks to the movable partitions that delimit the development of this corridor. A large day area serves to establish the living/dining room, an indoor/outdoor terrace that is visible from the kitchen, which combined with the different movable panels establish a spectacular play of spaces.

Along this circular corridor, the rest of the rooms of this house follow one after the other, forming a program with 4 bedrooms (2 of them with bathroom), a dressing room integrated in the corridor itself, and a hall with a large storage space embedded in one of the faces of the central volume.

The flexibility provided by the movable partitions and the use of simple materials such as oak, porcelain tile and some white lacquers, in addition to dark colors that are arranged throughout the spaces, create unified, comfortable and spacious environments.

Compartilhar ou adicionar Vivienda en Ourense às suas coleções
Créditos do Projeto
Arquitetos de interiores
Produtos utilizados neste projeto
The Workshop Bukit Merah
próximo projeto

The Workshop Bukit Merah

Escritórios
Tech Park Crescent, Singapore - Construção concluída em 2021
Ver projeto