• architects

An overview of projects, products and exclusive articles about • architects

Projeto • By Ramses Pech ArchitectHabitação

Casa VEGA

The house was in abandonment for a period of more than ten years for which it presented great damages over time such as humidity, structural damage and materials in poor condition, so it was decided to divide the house into two floors generating two independent apartments . The concept of the house seeks to give a new life to the house through open spaces where lighting and air circulation are improved in the same way to generate a private area for the user where they can from having breakfast to inviting clients to their professional life in a unique and attractive space for them and the people who come to visit them. In the same way, it was sought that in the interiors that spatiality that was outside was maintained, transporting it to... Mais

Projeto • By Baxter Green ArchitectsCasas Particulares

Country House Wiltshire

Location ·         Wiltshire Project Particulars ·         Listed Park land ·         Completed in 2021 ·         utilise the remaining buildings with a substantial new three storey stone building ·         stone cantilevered staircase and vaulted ceiling to the corridor Mais

Projeto • By Sachi DesignEscritórios

MHS 3

The interior architecture of the building space is a concept development from urban nature into a sleek modernized form and scale of architectural methodology. Hap Seng 3 Tower, an aesthetical and functional commercial building that also meet top-notch industry standards with compliance of Grade-A office building, GBI certification, LEED Gold Certification and MSC zone.   This development is a 26-storey office building comprising of 5 levels of retail and F&B podium, 20 floors of office spaces as well as 1 level of roof F&B, sitting on top of 6 levels of basement parking. An approximately 90-metre high indoor vertical green wall within the internal atriums of the building that brings in indirect natural daylight to illuminate... Mais

Projeto • By EGM architectsHospitais

Drive-In OR Complex

EGM architects has completed a new, innovative complex of operating rooms on the roof of the visitor car park at the Reinier de Graaf Hospital in Delft. The unique drive-in complex offers rapid, easily accessible and welcoming care services. The complex responds to the growing demand for high-quality outpatient facilities in Dutch hospitals.   Unique concept With the design of this drive-in operating room complex (OR), EGM has realized a concept that provides care in a new way. Everything is geared to getting patients back on their feet and giving them full control. Built directly on top of the existing visitor car park, the complex lets patients drive right into the operating room, so to speak. And, after their treatment, they can... Mais

Projeto • By Jost ArchitectsApartamentos

Adela Apartments

The project came about with the development of a large residential block close to the Elwood foreshore and Port Philip Bay. The brief simply requested a spacious apartment product that was cutting edge and contemporary, but subtle both inside and out. The concept of a large apartment resulted in six single level dwellings, each with the proportions of a small house. The apartments are low maintenance, functionally adaptable to appeal to a range of potential residents, and highly sustainable. Externally, rather than go for a standard “stacked wedding cake” form, the building was set back significantly from the adjoining properties on the lower levels. This allowed the main volume of the building to have vertical sides and reduce... Mais

Projeto • By Estudio PKHabitação

Casa Sakura

Com um ambiente do Delta da Argentina, implantado em lote trapezoidal, com vista para uma lagoa; A sua orientação norte, para um dos seus lados, gerou a inclusão de um pátio ligeiro com vegetação abundante, que também utilizamos como entrada. Funciona como fole e articulador; como passagem entre a rua e o acesso à casa, é o coração dela e todas as circulações se voltam para este espaço.A fachada virada a poente apresenta um portão deslizante que se esconde ao abrir com o intuito de gerar uma sensação cenográfica para o acesso pedonal por um caminho que muda de forma. A ideia é passar por diferentes sensa&ccedi... Mais

Projeto • By Swap officeCentros Culturais

port of cultures

This site is part of city’s history, and the existing building has been part of some important events. Based on people’s votes, they prefer to keep the building as it is; on the other hand, the city needs a new building with new programs, especially cultural ones.So how could we inject new programs into the existing building?That’s why we decided to preserve the envelope of the existing building, put a glass box inside filled with programs. As a result, we’ve got a building with old, familiar facade .At some points, the glass box would break the wall, so that the transparency provides visual connection between the inside and out. We strengthened the envelope with a metal structure, which is also the structure for the... Mais
PRIVATE HOUSE / model from buckwheat
PRIVATE HOUSE / model from buckwheat
PRIVATE HOUSE / model from buckwheat
PRIVATE HOUSE / model from buckwheat
PRIVATE HOUSE / model from buckwheat

Projeto • By KET bureauCasas Particulares

PRIVATE HOUSE / model from buckwheat

The buckwheat model conveys the warmth of the building, as well as the atmosphere of "tasty" architecture. The concept was prepared during the “Great Buckwheat Standing” in first lockdown (April 2020).  Design models from Buckwheat became a trend in Moscow after that. * Buckwheat is the most demanded product in lockdown time in Russia. #trendByKet  Mais

Projeto • By Elval ColourHospitais

ΙΑΣΩ

The magnificent project IASO with 3D shape in Greece. Elval Colour products can be easily formed to a small radius, allowing a great variety of shapes than many other competitive buildings products.  Design by Architectural & Lighting Design – Bllenddesign & Research Office Manufacturer: ConstAct     Mais

Projeto • By T3 ArchitectsCentros Esportivos

DOJO Saigon

T3 Architects acaba de projetar o primeiro Dojo em Saigon – Vietnã. O projeto surge com uma interessante mistura de culturas: "Dojo" é o nome japonês do edificio, implicando que o prédio deveria ser construído seguindo regras tradicionais japonesas para a prática correta do judo.  O Dojo está localizado no jardim de uma antiga casa de estilo francês e inserida na dinâmica cidade de Ho Chi Minh, no Vietnã. Projetado e construído mantendo os princípios de sustentabilidade em mente desde o início, o time do T3 buscou a melhor implantação para o Dojo utilizando a Casa existente para servir como proteção e orientado pa... Mais

Projeto • By T3 ArchitectsHabitação

HippoFarm Bioclimatic Dormitories

O time do T3 ARCHITECTS foi convidado pela Hippo Farm para projetar dormitórios para receber “aulas verdes”, estudantes e famílias que desejam aprender mais sobre a natureza, permacultura, passeios a cavalo, construção sustentável e todas as atividades que fazem sentido para reconectar-se com o essencial: Educação, trabalho em equipe e compartilhar momentos significativos com amigos e reconectar-se com o ambiente natural.   O edifício deve refletir todas essas ideias para estar em linha com o conceito Hippo Farm. T3 decidiu primeiro propor um projeto bioclimático, analizando a orientação do sol e estudando cuidadosamente a direção d... Mais
house interior
interior of a residential building
the interiors of houses photo
interior of a private house
стили интерьера загородного дома

Projeto • By Chado Architectural studioEdifícios individuais

Private dwelling house

A casa para uma família com quatro usa a ideia de contraste entre a "concha" monumental - e o "interior" transparente cheio de luz e ar. As formas agachadas de concreto armado são revestidas com tijolos e pedras, e os vidros panorâmicos permitem uma visão do interior, que se torna um elemento completo da arquitetura. A simetria do edifício é dinamicamente realçada pela chaminé da lareira de dupla face que atravessa o centro da fachada.   Дом для семьи из четырех человек использует идею контраста между монументальной "раковиной" - и прозрачной, наполненной светом и воздухом"внутренностью". Приземистые формы из железобетона облицованы кирпичом и камнем, а панорамное остекление откр... Mais

Projeto • By Kazuto Nishi ArchitectsCasas Particulares

House in Tonami

It is a house planned in Tonami City, Toyama Prefecture.The site is in a good environment surrounded by roads on the east and west sides and a park on the north side. In addition, the downtown area is nearby, making it a convenient location. The owner, who lives far away, decided to build a new final home in his hometown. This area has a typical climate on the Sea of Japan side.Although it varies from year to year, there is a lot of snow in winter, and the cloudy sky spreads throughout the year. In such an environment, I thought of a one-story house with a large roof that would envelop a peaceful life. Under the big roof, the openings are gathered on the park side where the good environment spreads so that you can fully feel the change of t... Mais

Projeto • By Kazuto Nishi ArchitectsCasas Particulares

House in Kamiaraya

text: It is a private house for a family of four.The most request is a house where the voices and actions of the whole family canalways be felt.The location is located in a quiet residential area.On the other hand, the building was simple, but when we stepped in one step, weplanned a pleasant interior space as if we were in the shade of a tree.Many trees are used for the interior space.A house that represents the structure as much as possible and can enjoy the strengthand kindness of wood.The walls have also been aggressively unified with Lauan wood and painted in silvergray to guide the light into the interior of the room.A large atrium is set up at the top of the living room, and the family is connected throughthis atrium, a soft light wr... Mais

Projeto • By Kazuto Nishi ArchitectsPaisagem residencial

House in Nanto

It is a small house that accepts various environments and aims for a unique architecture. The project site has typical Japanese Seaside climate. Annual sunshine hours are low and precipitation is high. The snow cover can exceed 1m, and in summer some hot summer days are recorded. The first thing I noticed was the presence of a carport. This area with a lot of snow is installed in most houses. We accepted the carport culture positively and reflected it in the building. At first glance, the appearance of a barracks is the result of carefully interpreting the local environment. We are accepting the monsoon, sunshine, and scenery in our buildings, and are exploring ways to live together with the environment. In addition, the frame plan i... Mais