Farm houses

An overview of projects, products and exclusive articles about farm houses
The spacious living space with the workspace on the first floor.
The outside of the farm has hardly changed.
The workspace is in connection with the living space, which provides special views.
The workspace is on the original oak beams.
From every part of the house there is a view over the yard and the surrounding countryside.

Projeto • By Simon Christiaanse ArchitectuurHabitação

Farmhouse Laren (Gelderland)

Os clientes queriam transformar uma fazenda de 1922 em duas casas. A fazenda existente está sendo modernizada. A Simon Christiaanse Architecture projetou uma nova casa na parte que foi originalmente usada como um estábulo. A nova casa é realizada com a adição de apenas algumas paredes. As instalações, como hall e banheiro, são agrupadas, criando espaço máximo para um amplo espaço aberto. No primeiro andar, foi criado um espaço de trabalho que se baseia na construção original em carvalho. A área de trabalho está em conexão com a área de estar, que fornece visualizações especiais. O caráter abert... Mais

Projeto • By Lucas RigottoCasas Particulares

Vally Farm House

A casa se ergue em uma localidade (-20.328394, -46.668900) em Delfinópolis-MG, no Vale da Gurita na Serra da Canastra, região do cerrado mineiro, na necessidade de um abrigo para estadias esporadicas na Fazenda Vale Formoso. A área escolhida para a construção fica num ponto estrategico, no alto de um cume, lugar privilegiado dentro do vale, caracterizado por visibilidade 360 graus do entorno. A contemplação e a interacao com natureza foi o principal atributo da ideia arquitetônica. O projeto tem como pano de fundo, a serra e o céu.O programa foi definido por dois clientes, requerendo uma suite cada um, mais um banheiro que servisse para a area social e para o grande quarto com beliches, para familiares, visitas ou aventureiros, alem de uma... Mais

Projeto • By HilberinkBosch ArchitectenFazendas

Farm Walik, Riethoven

National monumental farm Walik, a former cow and horse stable has been converted over the centuries into an inhabited farm. The exterior has little historical value due to the many changes and renovation, but the interior is largely intact. That is why, partly over the existing window openings, a new masonry shell and wooden slats are installed on the outside of the farm. A variant new window is added to the stone front. This gives a direct view on the surrounding landscape with the newly laid natural garden from the dining room. The morning sun comes in.   The spatial experience in the interior is central, while preserving the authentic elements such as the brick walls and the oak truss. The design of a large interior with open conn... Mais

Projeto • By Levy Design Partners, Inc.Casas Particulares

Bloomfield Artist Studio and Garage

Located in rural western Sonoma County, the project was to replace an aging garage and add an artist studio to a pre 1900’s farm house. The design used the simple prefabricated Quonset hut roof raised on a 6 foot high concrete stem wall.The two buildings, each 20ft by 36ft, have end walls with 10x12 openings, a glass garage door and 3 folding patio doors. This allows for flexibility of use and integration of the landscape. The front structure, the garage or “car temple” as the owner calls it, exposes the ribs and the concrete on the interior. Imbedded in the concrete stem wall exterior is a stone wall sculpture from Borobudur, Indonesia.   The artist studio, of the same construction, has concrete stem walls in... Mais

Projeto • By OTP ArquiteturaPaisagem residencial

GSM HOUSE

O projeto foi concebido com uma releitura de uma casa tradicional de fazenda, procurando trazer elementos tradicionais como alpendre, pátio, telhado de duas águas, beiral combinado a uma concepção contemporânea.O partido nasce da proposta de preservação das condições naturais do sitio. Fora definido a cota média do terreno para implantação dos dois volumes, do lado esquerdo, o social, voltado para o declive e tirando proveito da vista com a piscina cravada em meia encosta. Já o volume direito, no qual se localiza a parte intima da residência fica voltada ao aclive, protegendo-a de ruídos e conferindo maior privacidade. Os dois volumes são conectados por uma laje de concreto com vedação de tijolo ecológico aparente, criando um contraste com... Mais

Projeto • By Tolga ArchitectsEscritórios

Adatarım Farm Administrative and Accommodation Bui

Farm Facilities in Eskişehir is designed for managing and accommodating for a big ranch. An Administration building and a Accommodation building is serving for owners and workers in the most appropriate way.Administration building is providing laboratories, a meeting room and working spaces for veterinaries, agriculturalists and administrative staff.Accommodation building designed for all kinds of employees and guests. It includes bedrooms, a dining hall and a big gathering hall for celebrations and conversations. Mais

Projeto • By Atelier Barda architectureCasas Particulares

Maison Gauthier

Context and setting La Maison Gauthier is located in the Laurentians, in Quebec, near the town of Mont-Tremblant. It is set in a hilly terrain and is surrounded by a dense expanse of forest characteristic of this mountainous region. The lot is located on a rocky hill covered with spruce and birch. It is bounded to the east by the main road and to the west by the owners’ horse farm. The clients wanted a volume with views largely oriented towards the horses’ riding arena below. At the same time, they wanted to take advantage of the intimacy created by the topography of the lot.    The forested berm between the road and house creates a visual filter, allowing a sequential progression towards the building. The volume i... Mais

Projeto • By McLean QuinlanCasas Particulares

Stables Buckinghamshire

The conversion and extension of an existing stable block in the grounds of a large house, the building provides for various animals, including alpaca, chickens, pigs and sheep. We updated and adapted the existing building layout, to create a secure courtyard with two new additional wings housing a garage, store and pottery studio.The new buildings follow the ridge height and roofline of the existing stables and are clad with vertical cedar boards. These form a neat u-shape, bordered by a beautiful brick wall, which cuts into the surrounding landscape. The symmetrical layout addresses the main house, with a slim pedestrian entrance to the west and vehicle access from the south.The landscape inside the wall is contoured to provide a practical... Mais