Waaplayscape

An overview of projects, products and exclusive articles about waaplayscape

NewsNews • 19 Jun 2021

Waaplayscape takes a radical (yet playful) approach to an industrial neighbourhood regeneration

Designed by we architech anonymous, Waaplayscape takes a radical approach to an urban site within an industrial warehouse complex by grafting layers onto the existing roof and courtyard spaces between a building complex comprised of one warehouse and one office building.  The result is a new place for play distinct from the surrounding industrial vernacular. Tian Fan Fan The technique of hooking new functions onto an existing mass results in clear functional gains for the previously unusable area. This includes increasing area under the central mound by 600 sqm and utilizing extra available area on the roof which accounts for 879 sqm. These functions also provide extended outside play into the winter and summer climate extremes.... More