Stancu Emil

Stancu Emil

Photographer from 4, Bucuresti, Romania
Nascut în Romania, la începutul anilor '79, in 2006 lucram ca, maseor, în anul 2011, am împartit timpul între Masaj si Fotografie.

Stancu Emil a descoperit pasiunea pentru fotografie in 2011, atunci când a luat primul său aparat folosind Nikon.

Ca un autodidact, el a pornit cu fotografii glamour, iar acest lucru ia permis pentru a afla totul despre lucrul cu lumina si tehnici de camera foto. Emil trăieşte în Bucuresti şi lucrează cu fotografie digitala şi moderne.

Dintr-un stadiu incipient, a avut o mare pasiune pentru reprezentarea artistică a femeilor frumoase şi trupurile lor, aşa că în curând sa specializat in fotografie nud erotic,old glamour.

Mereu în căutare de senzualitatea naturala a modelelor sale, el a dezvoltat un stil si o atitudine proprie. Când fotografiaza, el preferă spontaneitatea, si niciodată setări precise. Accentul este pus întotdeauna pe capturarea starea de spirit si carisma a modelului.

Emil preferă să lucreze outdoor. Locurile lui preferate sunt locurile parasite,cai ferate,fiare ruginite. Ca rezultat al interacţiunii cu lumina zilei şi a mediului, fotografiile sale evoca o stare naturală şi captivanta.

Pe lângă cele publicate în calendare, reviste şi cărţi, fotografiile sale nud,edgy.glamour pot fi văzute în toată tara în galerii pe Internet .Am pretul meu de publicitate corporativa, si activitate editoriala în functie de nevoile fiecarui client, domeniul de aplicare al proiectului si utilizarea imaginii. Va rog sa ma contactati cu toate detaliile si va voi oferi cu placere o estimare.
No Collections Yet
No Collections Yet