Κωνσταντίνος Ιορδανίδης
Κωνσταντίνος Ιορδανίδης
  • On Brands
  • Innovo Constructions

Κωνσταντίνος Ιορδανίδης

Sales from Γράμμου 67, Athens, Greece
Η INNOVO Constructions είναι τεχνική εταιρία με πρωταγωνιστική παρουσία στο χώρο της κατασκευής - ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων και στον εξοπλισμό καταστημάτων. Κύριο μέλημα αποτελεί η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων με ταχύτητα, αξιοπιστία αλλά και εξειδίκευση σε αυτό που κάνει.

Η πολυετής πείρα της με το ικανό και αποδοτικό προσωπικό της αποτελούν εγγύηση για ένα άρτιο αποτέλεσμα. Η υψηλή ποιότητα και αισθητική συνδυάζονται με τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες, αναβαθμίζοντας συγχρόνως το περιβάλλοντα χώρο εργασίας ή διαμονής.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την διακόσμηση, κατασκευή και ανακαίνιση φαρμακείου, καθώς ο σωστός σχεδιασμός του φέρνει κοντά τον πελάτη με τα προϊόντα. Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί ένα ζεστό περιβάλλον προσιτό στους περαστικούς. Οι απαιτήσεις του πελάτη μας συνδυάζονται με το προσωπικό του στυλ και την εργονομία του χώρου ώστε να επιτευχθεί ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας επιτυγχάνεται με την εφαρμογή πρωτότυπων ιδεών και πρωτοποριακών υλικών από το εξειδικευμένο συνεργείο μας.

Ακολουθούν οι ιστοσελίδες μερικών πελατών μας με διαφορετικό αντικείμενο:
Αυτοκόλλητα τοίχων
Κατάστημα με στολές αποκριάτικες
Τόνερ και αναλώσιμα εκτυπωτών
Φωτογραφικό στούντιο γάμου
Κατασκευές καμινάδων
Οίκος νυφικών