studio72 ontwerp en bouwkunde

studio72 ontwerp en bouwkunde

Contractor from eendrachtstraat 1, alkmaar, Netherlands
studio72 | ontwerp en bouwkunde

Het uitgangspunt van studio72 is om elke opdracht, op alle schaalniveaus, als een uniek project te beschouwen. Binnen of buiten, groot of klein, particulier of zakelijk, zelfstandig of freelance.

De ontwerpen onderscheiden zich door frisse eigentijdse vormgeving, die het beste aansluit bij de wensen van de opdrachtgever, de functie en de omgeving van het gebouw. Materiaalgebruik en kleuren zijn een belangrijk onderdeel bij een ontwerp. Echtheid en de kleur van materialen geven een project haar karakter en worden per opdracht bepaald.

In de ontwerpen denkt studio72 verder dan alleen de vormgeving. Het gebruik ervan moet een genot en belevenis zijn.Over Peter Bjorn Rol

Peter Bjorn Rol (1971) is het gezicht achter studio72 | ontwerp en bouwkunde. Zelfstandig en freelance werkend als ontwerper, 3d-impressionist en bouwkundig tekenaar aan projecten op alle schaalniveaus.

Als ontwerper en bouwkundig tekenaar heb ik sinds 1993 een brede werkervaring opgedaan bij diverse architectenbureaus. Eind 2011 ben ik gestart met studio72, waar ik als zelfstandige werk aan groot- en kleinschalige projecten in de particuliere en zakelijke sector. Hieronder vallen zowel ontwerp- als bouwtechnische tekenwerkzaamheden.

Daarnaast werk ik op freelance basis voor architecten- en ontwerpbureau’s. Als er een frisse kijk op ruimte nodig is, kan ik u van dienst zijn.

No Collections Yet
No Collections Yet