SDT House
Amit Geron
製品スペックシート

エレメントブランド商品名
メーカーFritz Hansen
StoneFervital
FurnitureHabitat
Lightingkimchi lighting
ConcretePeles Beton

製品スペックシート
メーカー
Fritz Hansen さんの Drop
Stone
Fervital さんの
Furniture
Habitat さんの
Lighting
kimchi lighting さんの
Concrete
Peles Beton さんの

SDT House

Ronnie Alroy Architects 建築家 として

The SDT House is a 2 level family house with a basement floor in the Sharon district in Israel. The beauty of the SDT House is in it's clear scheme where two opposite courtyards introduce light into the house and connect the spaces around them vertically and horizontally.

photo_credit Amit Geron
Amit Geron

The depth of the built volume is accentuated by the subtraction of the courtyards and the deep openings. The Light carves its way deep into the white box ground floor down to the basement through the two opposite courtyards, creating a tension between two light wells which accentuate the proportions of the plot.

photo_credit Amit Geron
Amit Geron

The spaces of the house surrounds the two light courtyards which are interior-exterior spaces connecting the two levels of the house and the spaces around them. Deep openings emphasize the thickness of the walls allowing light to enter deep into the basement.

photo_credit Amit Geron
Amit Geron

In the heart of the house, above the staircase, an additional avenue of light penetrates from a large skylight, creating an interplay of light through the day with horizontal floor window.

photo_credit Amit Geron
Amit Geron

The pool continues carving the ground elongating its footprint in the landscape.
The ground floor is elevated enabling the parking to be an integral continuation and hidden from the house and street.

photo_credit Amit Geron
Amit Geron

A wood element follows the entrance, filtering natural light during the day and introducing artificial light at night. Light hitting the solid box sculpts the space. Outdoors and indoors, material and void appear and change in each passing season.

Caption
プロジェクトクレジット
ランドスケープアーキテクト
このプロジェクトで使用される製品