VK APT.
Gadi yosef

VK APT.

Studio Gal Gerber als Interieurarchitecten

A 120-square-meter apartment in north Tel Aviv, was planned and designed for a family of four including teenagers . 

The renovation included the overall planning of the apartment's spaces, materials selection, customized carpentry and framing plans, and interior decoration.

photo_credit Gadi yosef
Gadi yosef
photo_credit Gadi yosef
Gadi yosef
photo_credit Gadi yosef
Gadi yosef
photo_credit Gadi yosef
Gadi yosef
photo_credit Gadi yosef
Gadi yosef

The project incorporated custom carpentry and framing details designed by the studio and executed by a skilled carpenter in close collaboration. The aim was to create personalized and precise furniture, making the most of the apartment's specific features.

The main planning challenge in the apartment was the distribution of the public space, encompassing the living room, kitchen, and dining area. 

photo_credit Gadi yosef
Gadi yosef
photo_credit Gadi yosef
Gadi yosef
photo_credit Gadi yosef
Gadi yosef
photo_credit Gadi yosef
Gadi yosef
photo_credit Gadi yosef
Gadi yosef

A central "anchored" column posed a significant challenge due to limited space for the three main functions in the apartment.

The kitchen front extends towards the hall, creating a sense of elongated space with additional storage places. The perimeter kitchen front serves as a service cabinet for additional items unrelated to the kitchen (such as a hidden vacuum cleaner charging station and coat hanger).

photo_credit Gadi yosef
Gadi yosef
photo_credit Gadi yosef
Gadi yosef
photo_credit Gadi yosef
Gadi yosef
photo_credit Gadi yosef
Gadi yosef
photo_credit Gadi yosef
Gadi yosef
photo_credit Gadi yosef
Gadi yosef

A concrete column serves as the basis for a TV cabinet unit, with additional storage on one side and an adjacent kitchen unit serving as a dining area for daily activities. Additional storage is provided in the lower part of the island, where all electrical and communication cables are concealed.

As part of the renovation, a guest toilet was also added, which was not originally planned by the contractor

Caption
Caption
Caption
Caption
Project Credits
Interieurarchitecten
Product specificatie overzicht

ElementBedrijf
Leveranciersdor zuri
carpentryNANO CARPENTRY
Product specificatie overzicht
Leveranciers
carpentry
Project Spotlight
Product Spotlight
Nieuws
RAUM completes the meticulous rehabilitation and extension of a community swimming pool
1 mrt. 2024 Nieuws
RAUM voltooit de zorgvuldige renovatie en uitbreiding van een gemeenschappelijk zwembad

Het Franse architectenbureau RAUM architectes heeft de zorgvuldige renovatie en uitbreiding van een... Meer

Archello Houses of the Month - February 2024
1 mrt. 2024 Nieuws
Archello Huizen van de Maand - Februari 2024

Archello heeft zijn Huizen van de Maand voor februari 2024 geselecteerd. Deze lijst toont de 20 mees... Meer

Appareil Architecture’s prefabricated modular cabin prioritizes eco-responsibility
1 mrt. 2024 Nieuws
De geprefabriceerde modulaire cabine van Appareil Architecture geeft prioriteit aan eco-verantwoordelijkheid

Appareil Architecture uit Montreal heeft de Micro-Cabine voltooid, een kleinschalige hut die werd on... Meer

Bernardo Bader Architekten designs a contemporary take on a traditional hut
28 feb. 2024 Nieuws
Bernardo Bader Architekten ontwerpt een eigentijdse kijk op een traditionele hut

Het in Bregenz gevestigde Bernardo Bader Architekten ontwierp Haus Gapfohl als een eenzame houten wo... Meer

Stacked boxes create a zigzagging indoor-outdoor plaza in Nanhu District, Jiaxing
28 feb. 2024 Nieuws
Gestapelde dozen creëren een zigzaggend binnen-buitenplein in het Nanhu-district, Jiaxing

B.L.U.E. Architecture Studio (Beijing Laboratory for Urban Environment) heeft Seed Plaza voltooid in... Meer