Alive design

An overview of projects, products and exclusive articles about alive design

Project • By Alive designOffices

Pollio Studio

Project of office for the company Pollio Studio. The  space of the office is located in the basement floor , so outside of the outer wall we have the basement wall . The height of the basement wall is 2 meters ,  fortunately it is not covering natural lighting.The budget for the project was small. We decided to keep the ceiling concrete and install ceiling lights to save the budget. The space of the office is not so big, so we tried to use rationally all areas . When we enter the office, we see a red wardrobe closet with hidden handles and a branded wall on the left. Under the branded wall there is a shelf for changing employees' shoes. We used glass partitions for zone separation, also some areas of the office we highlight b... More