QFG Proiect
QFG Proiect

QFG Proiect

Engineers from Brasov, Romania
QFG Proiect S.R.L. a fost infiintata in scopul asigurarii de proiecte si consultanta in domeniul instalatiilor sanitare, instalatiilor termice, instalatiilor de ventilare-climatizare si instalatiilor de stins incendiu pentru o gama larga de cladiri.
Experienta deosebita pe care o avem in acest domeniu de activitate este garantia profesionalismului si seriozitatii cu care tratam orice colaborare.
Avand la indemana o solida experienta de 10 ani pe piata de profil, beneficiind de o echipa cu bune competente ingineresti, firma QFG Proiect S.R.L. spera sa devina unul dintre liderii incontestabili in materie de proiecte civile si industriale.
Serviciile noastre asigura studii de fezabilitate, analize, rapoarte de evaluare si proiectare pentru o gama larga de proiecte si cladiri, asistenta tehnica pe santier pentru cladirile in constructie ca si pentru cladirile in curs de renovare sau extindere.
Cladirile de birouri, spatiile de locuit cu ultimele dotari in domeniu sunt specialitatea noastra.
Automatizarea procesului de productie necesita eficienta maxima in materie de ventilatie, igiena, siguranta a muncii. Prin urmare, ne asiguram ca intreprinderea dumneavoastra se incadreaza in toate normele in vigoare privind instalatiile termice industriale, instalatiile sanitare industriale, respectiv instalatiile de stins incendiu industrial.
Pricipiul de baza al firmei noastre este ca fiecare proiect este unic si potrivit fiecarei teme indiferent de marime si complexitate.
Confortul si siguranta casei in care locuiti sau a birourilor, halelor industriale in care va desfasurati activitatea depind de functionarea in cele mai bune conditii a ansamblului de instalatii, de aceea prin QFG Proiect S.R.L., solutiile de proiectare asigura cele mai potrivite solutii pentru fiecare proiect prin luarea in considerare a cerintelor specifice, precum si a normelor si standardelor in vigoare.

Firma are autorizatii conform :
• ISCIR – autorizare RADTP / RADTI / RADTA – instalatii termice
• IGSU – proiectant sisteme de securitate – stins incendii, desfumare - conform cod COR 215119


Va asteptam sa ne contactati pentru a corobora datele tehnice ale cladirii avute in vedere, pentru a gasi cele mai potrivite solutii, altfel spus – pentru a beneficia de cele mai performante servicii de consultanta si proiectare in instalatii.
Our Projects
Our Offices
HQ
QFG Proiect Romania
0745 / 090.451
Brasov, Romania