North Fork Bluff House
@Resolution: 4 Architecture
製品スペックシート

エレメントブランド商品名
plumbing fixtureKohler
Kathryn
Purist
Stillness
windows and doorsAndersen Windows
A-Series
dishwasher, gas cooktop, downdraft, oven, microwaveBosch
800 Series Drawer Microwave 24''
toiletDuravit
Refrigerator, wine storageSub-Zero/Wolf
finishDaltile

製品スペックシート
plumbing fixture
Kohler さんの Stillness, Purist, Kathryn
windows and doors
Andersen Windows さんの A-Series
dishwasher, gas cooktop, downdraft, oven, microwave
Bosch さんの 800 Series Drawer Microwave 24''
toilet
Duravit さんの
Refrigerator, wine storage
Sub-Zero/Wolf さんの
finish
Daltile さんの

North Fork Bluff House / Resolution: 4 Architecture

RESOLUTION: 4 ARCHITECTURE 建築家 として

Located in Mattituck on the North Fork in Long Island, this modular, prefab home is designed as a multi-generational retreat for three siblings, their families, and their parents. The home is composed of four modular units that were fabricated in Scranton, Pennsylvania then shipped and set in place at the home’s site that looks out over a bluff to the Long Island Sound.

photo_credit @Resolution: 4 Architecture
@Resolution: 4 Architecture
photo_credit @Resolution: 4 Architecture
@Resolution: 4 Architecture
photo_credit @Resolution: 4 Architecture
@Resolution: 4 Architecture
photo_credit @Resolution: 4 Architecture
@Resolution: 4 Architecture
photo_credit @Resolution: 4 Architecture
@Resolution: 4 Architecture

Two of the modules contain four equitably sized bedrooms, each with their own bathroom, for the respective families. The other two modules are combined together to form the home’s entry and an open kitchen, dining, and living space with a media room at one end and a music room to the opposite side. The modules are built above a basement that houses a playroom and two bunkrooms for the kids. The living space opens up to a rear pool deck, featuring a barbeque zone and long, built-in benches for lounging, providing multiple zones for all of the family members to congregate.

photo_credit @Resolution: 4 Architecture
@Resolution: 4 Architecture
photo_credit @Resolution: 4 Architecture
@Resolution: 4 Architecture
photo_credit @Resolution: 4 Architecture
@Resolution: 4 Architecture
photo_credit @Resolution: 4 Architecture
@Resolution: 4 Architecture
photo_credit @Resolution: 4 Architecture
@Resolution: 4 Architecture

A large overhead canopy shades the roof deck, featuring a wood-burning fireplace and additional outdoor lounging space. On one side of the roof is a putting green for the grandfather and on the opposite side is a bocce court. In total, the house contains 5,100 square feet of living space on three levels with six bedrooms and five bathrooms. It was completed in 2017.

photo_credit @Resolution: 4 Architecture
@Resolution: 4 Architecture
Project Spotlight
Product Spotlight
ニュース