Specifier · Save time: Make one inquiry to multiple manufacturers.
H&M Taiwan office - Courtyard

H&M Taiwan office - Courtyard

Architect
JC Architecture
Location
New Taipei City, Taiwan
Category
Offices
Kevin Wu

H&M Taiwan office - Courtyard

JC Architecture as Architects

The logistic office and warehouse were set among the mountains of Ruifang, on the outskirts of New Taipei City. The reconfigured space introduces a new approach to logistic offices as opposed to the stereotypical warehouse workplace. The design embodies a casual, warm and playful environment that reflects the belief in each individual’s ability to show initiative. Given the large column span and high ceilings of the site, juxtaposing with the beautiful views of the surrounding mountains, they decided to explore the idea of Openness. J.C. Architecture created a place that promotes creativity, personalization and collaboration while playing a role between the interior and exterior. The arches design is inspired by the concept of the courtyard, framing them with different heights and widths to perfectly accommodate with the idea of gathering. The workstations are placed in what is called the “cloister area,” a hall enclosed by arches with one side facing the inner building and the other overlooking the courtyard. The courtyard is bright and opens as an outdoor plaza, and surrounded by the wooden arcade and its multiple doorways, linking the workstations and courtyard together. They created the layout in a human-scale approach with small groups and breathing spaces, as it dissolves the hierarchy of a typical office.


Project Credits
Product Spec Sheet

Z Apartment
next project

Z Apartment

Apartments
Roma, Metropolitan City of Rome, Italy - Build completed in 2016
View Project