NURBE

Taller VeintiséisDiez as Designers

NURBE pretends to temporarily occupy one of the equipment warehouses of PTC Eléctrica. The intervention on the industrial building must redefine its inside on an ephimerous way, basing the construction of the space on sensorial experiences. The transitory condition of the project forbid us to substantially modify the building’s composition because it was necessary to immediately dismount when the warehouse needed to be used again. The concept of this invasive lightness evokes us to adapt into space as steam does on its container. From this idea, we conceive a hanged textile surface that perceptually mutates while its materiality remains static. The luminance intervention has a fundamental role in the development of the proposal. The RGB matrix that backlits the surface and the optical fiber structure that hangs it allowed us to achieve an intangible metamorphosis to play with the user experience in different scenarios.

Share or Add NURBE to your Collections
Project Credits
The Rock
next project

The Rock

Offices
Amsterdam, Netherlands - Build completed in 2009
View Project