Office GO.medi-tech

Office GO.medi-tech

Architect
Smart Architecture
Location
Taejeon-Dong, Buk-gu, Daegu, South Korea
Project Year
2016
Category
Offices
Moon Jung-sik

Office GO.medi-tech

Smart Architecture as Architects

This building is for the company of GO.medi-tech, developing medical appliances and making, suppling rehabilitation assist equipments and aging friendly goods. The Office of GO.medi-tech is composed of a commercial space for rent at first floor and spaces for the company such as offices, a lounge, a manufacturing room and a storage at second, third and fourth floor.


This building, sit in small site about 150㎡, is located in Taejeon-Dong, Buk-gu, Daegu, South Korea, and there is Maecheon Station, third of Daegu Metro, in the south and Palgeocheon, the upper region of the Geumho River, in the west. Also, there is a neighboring commercial district and a residential area in the north and east.


The shape of building is decided by following law for right to sunshine of north residential area. Also, entrance spaces, which mean main, commercial and parking entrance, are linked with levels of site naturally. Because of that, inside of first floor was able to be a flexible space and has various ceiling heights.


The core of building is suited at the best position by considering a shape of building and a location of main entrance, and then we tried to make a pleasant space of stairs by using wires instead of rails. At the space of between our building and a adjacent building, we secured a privacy of the site by making scenic plantings. The lounge of third floor for accepting various purposes is arranged near a north terrace because of an intention for feeling a city scenery closely. In addition, a storage closet, planed patterns that can be possible to penetrate, created a bright atmosphere of inside space.


Share or Add Office GO.medi-tech to your Collections
Project Credits
Product Spec Sheet

ElementBrand
ManufacturersNamsun
ManufacturersOtis
Product Spec Sheet
Manufacturers
by Namsun
Manufacturers
by Otis
Post am Rochus
next project

Post am Rochus

Offices
Rochusplatz 1, Vienna, Austria - Build completed in 2017
View Project