Otoport

Otoport

Architect
Gonye Project & Design
Location
Beylikdüzü, Turkey
Project Year
2011
Category
Offices

Showrooms
Murat Tekin

Otoport Sales Office and Showroom Designed by Gönye Project & Design

Gonye Project & Design as Architects

This sales office is situated in the building of Otoport, which is an automotive shopping mall having a construction field of 126.000 m2 on 21.000 m2 land in Istanbul, Turkey. The interior is designed in curvilinear forms, that will evoke the form of the highway. The curvilinear forms in the plan view, turns into angular forms in facades. The floor is covered with grey epoxy, that combines with wooden parquet in circles for the sales offices and Bianco Carrera marble in waiting lounge area. The waiting lounge area is on a platform, which is seperated from the rest of the area with steps and steel tubes. The ceiling is again in curvilinear forms and constructed with Barrisol ceiling system partially. The reception bank is designed by Gönye Project.

Share or Add Otoport to your Collections
Project Credits
Product Spec Sheet

ElementBrand
Barrisol ceiling system Barrisol - Normalu Sas
Product Spec Sheet
Barrisol ceiling system
Surfside House
next project

Surfside House

Private Houses
Sydney, NSW, Australia - Build completed in 2018
View Project