Specifier · Let manufacturers think along with the materialization of your project
Sa Tuna House

Sa Tuna House

Location
Sa Tuna cove, Spain | View Map
Category
Private Houses
Mauricio Fuertes
Product Spec Sheet

ElementBrandProduct Name
Led floor lampCATELLANI & SMITH
Rugcc-tapis
ManufacturersKnoll
Platner Arm Chair, Platner Stool
Floor lampBOVER
Amphora
ManufacturersMiniforms
COLONY | Easy chair
ManufacturersWIENER GTV DESIGN
WAGASA

Product Spec Sheet
Led floor lamp
Rug
Manufacturers
Platner Arm Chair, Platner Stool by Knoll
Floor lamp
Amphora by BOVER
Manufacturers
COLONY | Easy chair by Miniforms
Manufacturers
WAGASA by WIENER GTV DESIGN

Sa Tuna House

The Room Studio as Interior Design and Decoration

Eclecticism and color take place in this house project where one of the main objectives was to obtain updated and renovated spaces.

In this 200 m2 house on the Costa Brava distributed over two floors and located in the Sa Tuna cove, a comprehensive redistribution of the interior of the house has been carried out, which was completed with the total Decoration and Styling project.

 

Project
For this second residence located in a privileged location, the main premise of the clients was the relocation of the interior spaces and the opening of spaces and quality of light. For this, it was decided to work with curved lines and organic shapes that provide greater amplitude to the narrower areas and avoid the harshness of their shapes. The range of materials was minimized by resorting to the same range of coatings and a single flooring throughout the house. In the water areas, other materials were used, accentuating their personality.

 

For the Decoration project, all the rooms were worked individually so that each one had its own identity but, at the same time, the harmony of the set was sought where the seal of its owners is transferred. It was decided to provide the house with the Mediterranean air it contains, providing chromatic accents and different textures, obtaining a natural and relaxed sophistication. The ground floor is intended for the day area and for meetings with friends and family. It has been designed in a diaphanous way, with the exception of a nucleus that brings together the facilities, staircase and courtesy toilet. The bay wall in the office area provides the entry of natural light and exceptional views of the landscape.

 

On the lower floor the most private area of the house is located, it has three rooms suites with incorporated bathrooms. At the same height, a leisure room has been created with a movie and music projector, a seating and recreation area and an exclusive bar cabinet. Given the orography of the plot, the roof is the main green area of the house. Thanks to a pergola made with a salvaged boat sail and the versatile and lightweight furniture arrangement, the roof terrace is highly versatile and can be enjoyed during the day, in the shade of the sail, and at night under the stars.

This story is available in multiple languages
Share or Add Sa Tuna House to your Collections
Project Credits
Interior Design and Decoration
BBL apartment house
next project

BBL apartment house

Private Houses
Bohinjska Bistrica, Slovenia - Build completed in 2020
View Project