Sales Gallery

An overview of projects, products and exclusive articles about Sales Gallery

Project • By Bean BuroShowrooms

The Forest / OMA OMA

“Inspired by the story of a majestic tree in the heart of the residential development, we invented a forest of timber columns to organise the functional spaces of the sales gallery, and to create a meandering experience for the visitors’s journey.” - Kenny Kinugasa-Tsui, co-founder of Bean Buro  Bean Buro “It makes us so happy to hear the positive feedback from the client team; that our design was so well received in terms of customer experience, colour scheme, efficiency and effectiveness of the design!” - Lorène Faure, co-founder of Bean Buro Bean Buro Bean Buro The Brief: A space to inspire Bean Buro was tasked with designing a 10,226sqft (950sqm) sales gallery, taking over a wh... More

Project • By LWK + PARTNERSShowrooms

The LOOP

Designed by LWK + PARTNERS, The LOOP is the sales gallery for Shun Shan Fu, a low-density residential development composed of various luxurious villas and houses. Conceived as a brilliant gem hovering on top of the magnificent landscape of Zhaomu Mountain, the gallery represents power and style but with a softer side that embraces the shapes of nature.   The LOOP features two showrooms linked by a crescent-shaped glass-bottomed bridge named The Skywalk, which is aesthetically pleasing and pragmatic in function.With the use of full steel frame structure and an onion-ring-like cladding system, the undulating forms of The LOOP echo and integrate with the dynamic contours of the site, while The Skywalk grants visitors an unobstructed vie... More

Project • By LWK + PARTNERSArt Galleries

Chongqing Jiangshan Yun Chu – Legend Gallery

As a lifestyle gallery, Chongqing Jiangshan Yun Chu – Legend Gallery in China is a trial for and response to localised architecture by LWK + PARTNERS. It explores the spatial interaction between nature and urban space on a site close to Chongqing’s Jialing River bank, where the waterscape forms a rare natural setting for the urban area.Riverbends by the cliff is a symbolic setting in Chongqing. Sitting on a triangular site at the highest point of the cliff, the gallery allows visitors a full view of the riverbend and a bird’s eye view of the future Yue Lai core transit-oriented development (TOD) district.Initial concepts from the early design stages all seemed rather out of place in the natural environment in spite of multiple scenario-base... More