Amalfi

Original Vision Ltd as Architects

Further exploring concepts of an exciting vertical journey through the home and capitalising on our experience of opening space to the elements, the homes at Amalfi are designed to take full advantage of the slope and the view.


The open plan living, dining and kitchen space is punctuated by a dramatic cascading staircase in a glass shaft that links all four floors and by a 20m horizon edge swimming pool flanked by two salas. Glass walls front and rear permit the whole space to be fully opened up to take advantage of the tropical monsoon breezes.

Share or Add Amalfi to your Collections
Project Credits
Dothink • Airport City Sales Center
next project

Dothink • Airport City Sales Center

Offices
Xiaoshan District, Hangzhou, Zhejiang, China - Build completed in 2020
View Project