Jan Olieslagers

Jan Olieslagers

Architect
Collectief mars
Location
Antwerpen, Belgium | View Map
Project Year
2019
Category
Private Houses
Katoo Peeters

Jan Olieslagers

Collectief mars as Architects

Behind a modest facade lurks an explosion of light and liveliness. Safe but generous. A spacious entrance hall entangles service chambers as restroom, storage space and office space and links the day with the night functions. The transition from public life to intimacy is further on mediated by a prominent transculant steel door. Behind this door ‘places’ like living-area, kitchen and dining-room are suggested by variations in sealing hight, materiality and architectural elaboration. A glazed timber framing emphasizes where the dining-table belongs. Long wooden beams and a wall cabinet stage the seating area.

 

Material Used :
1. PU - floor
2. Reynaers – Windows
3. IKEA - kitchen

This story is available in multiple languages
Share or Add Jan Olieslagers to your Collections
Project Credits
Product Spec Sheet

ElementBrand
WindowsReynaers Aluminium
KitchenIKEA
Product Spec Sheet
Windows
Kitchen
by IKEA
The Barn Studio
next project

The Barn Studio

Private Houses
Aspen, Colorado, USA - Build completed in 2015
View Project