KJ house

KJ house

Private Houses
Nishinomiya, Hyogo, Japan
© kei sugino

KJ house

Nakahira Architects as Architects

This house is a low budget constructed building, built within a popular residential area. The central open stair case acts as a single modular unit, which unites all the compact internal and external spaces. The stair case provides access to eight separate floor levels. Each floor section comprises of different levels creating a unique, comfortable living space. The neighbouring property on the south side is at close proximity and is over looked by small ventilation windows; the east side terrace and the north side roof terrace are designed to spread maximum natural light, producing an air of tranquility and calm atmosphere.

Project team
Stonehenge Visitor Centre
next project

Stonehenge Visitor Centre

Exhibition Centres
United Kingdom - Build completed in 2013
View Project