Pfizer Colombia

Pfizer Colombia

Architect
aei arquitectura e interiores
Location
Bogota, Colombia
Project Year
2012
Category
Offices

Pfizer Colombia

aei arquitectura e interiores as Architects

Designing Pfizer Laboratories’ new offices Laboratories suggested a challenge because it was necessary to adapt the building (built in the 50s) to the company’s new requirements. We worked under an open office concept, emphasizing on collaborative spaces: telephone booths, meeting rooms, informal meeting areas, flexible auditoriums and main cafeteria. It was also necessary to redesign the building’s facades and landscaping to modernize it. Finally, the design is sustainable and guarantees employees wellness.

Share or Add Pfizer Colombia to your Collections
Project Credits
Chips
next project

Chips

Housing and Private Houses
Manchester, United Kingdom - Build completed in 2009
View Project