Specifier · Save time: Make one inquiry to multiple manufacturers.

Phased Research Laboratory Renovation

Blair + Mui Dowd Architects, PC as Architects

Part of a 5-year master plan, the existing lab space in a 1923 building was divided into small separate labs, reducing the potential for higher utilization, sharing equipment and collaboration among researchers. The plan creates a large open wet lab resulting in significantly more bench space and specialty alcoves. The office/administrative program has been relocated to less flexible space and will house the division’s faculty and administrative personnel.

Share or Add Rheumatology Laboratory to your Collections
Project Credits
Product Spec Sheet

Casa Eucaliptus
next project

Casa Eucaliptus

Private Houses
Sant Boi de Llobregat, Spain - Build completed in 2018
View Project