Sydner Road

Sydner Road

Architect
Scenario Architecture
Location
London, United Kingdom | View Map
Project Year
2014
Category
Private Houses
Scenario Architecture

Sydner Road

Scenario Architecture as Architects

The main aim of this proposal is to extend the rear part of the house on the ground floor level so as to provide a large mixed use living area.

 

The extension will provide new dining and sitting areas to the south with a direct visual connection to the rear garden benefitting from daylight. The way the new extension is designed, it will create a new secluded open patio visible (from the ground level) only to the interior of the house.

 

The new layout creates a unique interaction of activities as it combines children play-area, sitting, reading, dining and kitchen areas into a unified space making it ideal for a contemporary lifestyle. The open view-access to the rear garden connects the outdoors with the indoors giving the feel of a much larger space.

Share or Add Sydner Road to your Collections
Project Credits
Casa SV
next project

Casa SV

Private Houses
Barcelona, Spain - Build completed in 2019
View Project