The Patio office

The Patio office

Architect
Tal Goldsmith Fish
Location
Israel | View Map
Project Year
2020
Category
Offices
Amit Geron

The Patio office

Tal Goldsmith Fish as Architects

Light, air and greenery. The architectural trinity which makes a space vital and pleasant and brings peace and tranquility to the user. In order to create this atmosphere we incorporated a 16 meter long patio in this office project, crossing through the entire space. Above the patio, a skylight which brings light and air into the office. Plants are coming from the floor up, and from planters on the edges of the skylight down. All rooms are facing the patio divided by a rhythm of pivot partitions.

 

At the back, the patio is dividing between the conference room and the CEO’s room so they both have the patio view from the inside of the room. At the front, the patio becomes narrow until it almost vanishes into the space. At the center of the patio there’s an isle. Without glass, one can touch and smell the greenery while crossing from one side of the corridor to the other. The raw and natural materials are merely the neutral background for the greenery and light, allowing minimalism to boost the holy trinity.

 

Material Used:

1. Pedrali - chairs

2. Muuto - Chairs

3. Viccarbe – meeting room table

4. Famo – office desks

This story is available in multiple languages
Share or Add The Patio office to your Collections
Project Credits
Products used in this project
Product Spec Sheet

ElementBrandProduct name
ChairsPEDRALI SPA
Meeting Room TableViccarbe
Office DesksFamo
ChairsMuuto
Product Spec Sheet
Chairs
Meeting Room Table
Office Desks
by Famo
Chairs
by Muuto
House H
next project

House H

Private Houses
Tokyo, Japan - Build completed in 2018
View Project