V-OFFICE

V-OFFICE

Architetto
SCALEUP ARCHITECTS CO.,LTD
Posizione
Town In Town, Thailand
Anno Progetto
2015
Categoria
Uffici

V-OFFICE

SCALEUP ARCHITECTS CO.,LTD come Architetti

The V-OFFICE project is an office building renovation project. The old building structure that was used as the editing studio and office will be minimally improved. The building's exterior design pays attention to the elements and proportions to be used for decorating the building facade to create an image of a new building and uniqueness of the building to be memorable.


Building exterior facade design development will be using V-shaped corners stretching out with new arrangement as the new elements with appropriate placement and proportion to the original building. The original building materials will still be used on some part. The elements arrangement on the new building walls will be done with regard to the consistency of the old building material. It also takes into account the direction of sunlight so it can be used most valuably but not too much. The use of materials that are light, can be molded easily, and easy to maintain will make the building seem quaint and more interesting.


Interior decoration will focus on polished concrete flooring to make it easier to maintain and modify for various applications. Minimum disturbance to the building structure, exposing the pipeline system, electrical system and air conditioning,most decoration will be done with steel frame, steel grating, black aluminum frame.


Materials:Concrete ,Steel ,Aluminium Composite

Crediti Progetto
Balmain Rock
progetto successivo

Balmain Rock

Alloggi Privati
6 Datchett St, Balmain East NSW, Australia - Edificio completato in 2017
Visualizza Progetto