Costa

Costa

Architect
Nada
Plaats
Valencia, Spain | View Map
Bouwjaar
2021
Categorie
Appartementen
Gala Font de Mora

Twee grote kasten verdelen het appartement

Nada als Interior Design

De klanten, een getrouwd stel dat van hun pensioen geniet, hadden veel opbergbehoeften. Bovendien hadden ze een grote ruimte nodig om de kunstwerken en meubels te plaatsen die ze tijdens hun leven hadden verzameld.

photo_credit Gala Font de Mora
Gala Font de Mora

Om dit te bereiken is een zeer open ruimte ontworpen met twee grote kasten. Een van hen verbergt gootstenen, gootstenen en andere diensten. De andere verdeelt de keuken, de kasten en een bijkeuken voor incidenteel gebruik dat verschijnt en verdwijnt. Het resultaat is een lichte en luchtige ruimte die functioneert als een neutraal canvas.

photo_credit Gala Font de Mora
Gala Font de Mora
Dit verhaal is beschikbaar in meerdere talen
Deel of voeg Costa toe aan uw collecties
Project Credits
Interior Design
Product specificatie overzicht

Trail House
volgend project

Trail House

Hotels
Sedona, AZ, USA - Gerealiseerd over 2020
Bekijk project