Costa

Costa

Architect
Nada
Location
Valencia, Spain | View Map
Project Year
2021
Category
Apartments
Gala Font de Mora

The apartment is distributed by two large wardrobes

Nada as Interior Design

The clients, a married couple enjoying their retirement, had many storage needs. In addition, they needed a large space in which to place pieces of art and furniture accumulated over a lifetime.

photo_credit Gala Font de Mora
Gala Font de Mora

To achieve this, a very open space was designed with two large wardrobes. One of them conceals washbasins, sinks and other services. The other distributes the kitchen, cupboards and a service room for occasional uses that appears and disappears. The result is a bright and spacious space that functions as a neutral canvas.

photo_credit Gala Font de Mora
Gala Font de Mora

 

This story is available in multiple languages
Share or Add Costa to your Collections
Project Credits
Interior Design
Product Spec Sheet

Brick House
next project

Brick House

Private Houses
Mount Lawley, Western Australia, Australia - Build completed in 2018
View Project