ARIAKE RESIDENCE

ARIAKE RESIDENCE

Location
Ariake, Koto City, Tokyo, Japan | View Map
Project Year
2020
Category
Private Houses
Tomooki Kengaku

ARIAKE RESIDENCE

I IN as Interior Architects

Renovation of a high-rise house located in Ariake, Tokyo. Stepping into the corridor, an original art piece boldly using a mix of Japanese gold and copper leaves in gradation, welcomes you home. By connecting the room that was originally divided in two to one, the living room became a large family space. 5 meters-long pendant light in the center of the space surrounds the room with gentle light. With the delicate touch of the materials and the soft illumination from the indirect lighting, the original copper-colored furniture became the accent of the home.ARIAKE RESIDENCE

Share or Add ARIAKE RESIDENCE to your Collections
Project Credits
Interior Architects
Product Spec Sheet

Concrete Waves
next project

Concrete Waves

Offices
Ho Chi Minh City, Vietnam - Build completed in 2019
View Project