Cultural Center Tubla Da Nives

Cultural Center Tubla Da Nives

Architect
Perathoner Architects
Location
Selva, Italy | View Map
Project Year
2015
Category
Cultural Centres

Cultural Center Tubla Da Nives

Perathoner Architects as Architects

The historical “Tubla da Nives“dating from around the 17th century was formerly in the possession of a count family. The barn was rebuilt in 2010 according to today's technology as a timber structure using the old beams. The wish of the local government was to create an additional outbuilding. We decided to build a cubic glass construction to provide a showcase for the adjacent barn. So the building maintains a constant dialogue with passers-by. The „ Cultural Center Tubla Da Nives “ is an extraordinary ambiance for different events including talks, exhibitions and music.

Project Credits
Product Spec Sheet

M House
next project

M House

Private Houses
Voluntari, Romania - Build completed in 2020
View Project