Dalston House

Dalston House

Architect
HUT Architecture
Category
Private Houses
Matt Chisnall Architectural Photography

Dalston House

HUT Architecture as Architects

HÛT created a home that preserved the character of the existing building while merging it with confident modern design. The major architectural addition came in the form of 2 slick black boxes to the rear of the property. Each box is made up of metal cladding with a ribbon of glass wrapping over the walls and roof. The 2 storey box encloses a new staircase down to the large open-plan basement level, which is centred around the kitchen and dining space. The single storey box adds space for entertaining, and flows into the garden beyond.


Share or Add Dalston House to your Collections
Project Credits
Photographers
Landscape Architects
Products used in this project
Product Spec Sheet

ElementBrandProduct link
ManufacturersTom DixonBeat Lamp
Kitchen designerAbsolute Kitchens
Product Spec Sheet
Manufacturers
Kitchen designer
Singapore University of Technology and Design
next project

Singapore University of Technology and Design

Universities
Singapore, Singapore - Proposed in 2015
View Project