Clippings

Clippings

Architect
HUT Architecture
Location
Shoreditch, London, UK | View Map
Project Year
2019
Category
Offices
Emanuelis Stasaitis

Clippings

HUT Architecture as Architects

Within the large open-plan workspace of a growing tech company, a network of curtains provide Clippings with a flexible and expandable office. The online furniture procurement and specification company, who occupy the roof level studio of a former furniture warehouse, use the non-traditional partitions to transform the space in which they work. The bespoke track allows for spaces to be reconfigured to suit individual working, collaborative meetings and full office events and exhibitions. A soft muted palette of light colours accentuates the bright open space, whilst extensive use of greenery brings a sense of calmness and wellbeing into the workspace.

 

Material used :
1. Clippings (a funiture procurement company) specified all furniture, lighting and accessories
2. Kvadrat – Curtain fabric
3. Curtain track system 
4. Flos lighting - HUT specified the entrance track lighting and feature pendant lights in the meeting rooms
5. HUT helped with the spec of the USM filing furniture for all their samples

This story is available in multiple languages
Share or Add Clippings to your Collections
Project Credits
Products used in this project
Product Spec Sheet

ElementBrandProduct link
Entrance track lighting and feature pendant lights FlosTab T
Furniture USM Modular Furniture
Curtain fabricKvadrat
Product Spec Sheet
Entrance track lighting and feature pendant lights
Tab T by Flos
Furniture
Curtain fabric
by Kvadrat
Haus Für Julia Und Björn
next project

Haus Für Julia Und Björn

Private Houses
View Project