EB House

SANTAMARIA ARQUITECTES as Architects

The house is located within a plot between party walls and it consists of ground floor and three upper floors. The central idea of the project is to generate a large double space in the dining room that visually communicates the space with the suite bedroom on the top floor and, at the same time, it contains the extensive library owned by the promoters. The ground floor will be dedicated to parking, the first floor to the day areas, the second floor to the bedrooms and the top floor, the attic, will be occupied by a studio with solarium and pool.

This story is available in multiple languages
Share or Add EB House to your Collections
Project Credits
Product Spec Sheet

Résidence Les Mélèzes (previously G-House)
next project

Résidence Les Mélèzes (previously G-House)

Private Houses
Brussels, Belgium - Build completed in 2008
View Project