Equine Pavilion in Aulesti

Equine Pavilion in Aulesti

Architect
ELE Arkitektura
Location
Aulesti, Bizkaia, Spain
Project Year
2017
Category
Pavilions
ELE Arkitektura

Equine Pavilion in Aulesti

ELE Arkitektura as Architects

Starting from a simple volume and a conventional structural system, it has been sought to emphasize the tectonics of each material, modulating each encounter and  facilitating commissioning.

 

The use of reinforced concrete blocks placed in different positions solves the needs of ventilation while providing natural light to the interior.

 

The supporting structure, the galvanized steel sliding doors and the interior partitions are modulated according to the size of the concrete block, generating constructive coherence and dimensional coordination throughout the building.

Share or Add Equine Pavilion in Aulesti to your Collections
Project Credits
Product Spec Sheet

ElementBrand
DoorsKLEIN europe
Product Spec Sheet
Doors
Bibliothèque Alexis de Tocqueville
next project

Bibliothèque Alexis de Tocqueville

Libraries
Caen, France - Build completed in 2017
View Project