Espace Mont-Blanc

Espace Mont-Blanc

Architect
D.A architectes
Location
Antony, France
Project Year
2015
Category
Exhibition Centres
Pedro Duque Estrada Meyer

Espace Mont-Blanc

D.A architectes as Architects

The volumetry is the exact expression of the program, two volumes, one for the servant spaces and one for the served space. The lobby is here designed as a reception and exhibition area, transitional passage leading to the multipurpose room with 200 seats divided into two spaces of 50 and 150 seats. The wooden pillars orient and structure the space, framing the view of the park on which the project opens.


Materials: Wood, Aluminium

Project team
Graphic designer
The Whitney Museum of American Art at Gansevoort
next project

The Whitney Museum of American Art at Gansevoort

Museums
Gansevoort, United States - Build completed in 2015
View Project
Archello

Want to see more like this?

Subscribe to Archello's newsletter