Specifier · Save time: Make one inquiry to multiple manufacturers.
Extension en Bois BBC

Extension en Bois BBC

Architect
T design architecture
Location
Sèvres, France
Category
Private Houses

Extension of a house 30 years at Sevres. Reorientation of the existing building to the garden and east-west.

T design architecture as Architects

Compliance with existing morphology with a contemporary treatment. The purpose of the project was to enlarge the existing surface of the house to find a living, and a master suite. The idea was to offer a new way to experience the garden and the sun through work on the ROW in the continuity of the existing one respect the architectural heritage by taking over its outline, with an architectural treatment today. Minimalism and guided this monolithic architecture. New living spaces have emerged, and to rediscover this old house she had a very pleasant garden.

Share or Add Extension en Bois BBC to your Collections
Project Credits
Product Spec Sheet

Multinational Insurance Firm
next project

Multinational Insurance Firm

Offices
Stamford, CT, USA - Build completed in 2020
View Project