OET

OET

Location
Melbourne VIC, Australia
Project Year
2018
Category
Offices

OET

Concept Commercial Interiors as Design and Build

Global client OET’s new office design was informed by an in-depth personalised discovery process. Through a series of briefing sessions and workshops it became clear their new space needed to support a fun and vibrant culture while providing dedicated employees spaces for relaxation and escape.

The final design blurs the boundaries between a home and conventional workspace to achieve the ‘at home’ concept, resulting in a layout that advances traditional ideas of workplace design. There was also an important shift towards an inclusive open plan and flexible workplace environment, designed to nurture both the collaborative, long hours and focused work styles, with all staff, including the CEO, now part of the communal work space.

OET new office delivers a strong Melbourne presence and captures their vibrant culture within a work space that is used the way it is intended.

Share or Add OET to your Collections
Project Credits
Vanke Pavilion
next project

Vanke Pavilion

Pavilions
Milan, Italy
View Project