Otsu House

Otsu House

Architect
ALTS DESIGN OFFICE
Location
Ogaya, Otsu, Shiga, Japan
Project Year
2016
Category
Private Houses
yuta yamada

Otsu House

ALTS DESIGN OFFICE as Architects

COMFY HOUSE This house was built in the newly-developed subdivision surrounding new housing. While planning a design with client many times, we hit upon a keyword: “comfy house” so we considered how to make a welcoming atmosphere with lots of light. With a vault –shaped opening in the simply laid-out compartment, the space is designed to be airy and rhythmical. The light spilling through a large curved window will encompass the room in a comfy manner. You can enjoy the light and shadows made by sunrise and sunset. This “comfy house will lead you to an unusual world.

Share or Add Otsu House to your Collections
Project Credits
Product Spec Sheet

Kindergarten am Endbachweg in Poing
next project

Kindergarten am Endbachweg in Poing

Nurseries
Endbachweg 12, Poing, Germany
View Project