Renderforest

Renderforest

Architect
Storaket Architectural Studio
Location
Yerevan, Armenia
Project Year
2019
Category
Offices
Sona Manukyan & Ani Avagyan
Product Spec Sheet

ElementBrandProduct link
FloorlampLouis PoulsenAJ Floor
PendantMuutoUNDER THE BELL PENDANT LAMP
ManufacturersForbo Flooring Systems
ManufacturersGROHE
ManufacturersReynaers Aluminium
Chair and tablepolyandbark

Product Spec Sheet
Floorlamp
Manufacturers
Manufacturers
by GROHE
Manufacturers
Chair and table

Renderforest

Storaket Architectural Studio as Architects

This building was designed for Renderforest, an IT company among the top 100 software companies worldwide that offers products that make successful branding affordable and available to everyone. The initial building was a 2-story abandoned semi-finished construction, which needed to be completely redesigned and refurbished.

 

The client’s main objective was to create a fresh and functional office space, which would accommodate the needs of the future 100 team members. Having this objective in mind, a precise list of working and recreational spaces was created together with the client. All the spaces were distributed among four floors over a total area of 865 sq. meters.

 

The interior was designed according to the name of the company and thus, we drew lots of inspiration from forests. We wanted the entire interior design to have the concept of a forest run through all floors. On the first floor, we created a natural forest-feeling with a wall covered in plants and greenery, which gradually transforms into an artificial forest as you go up the floors. We utilized moss on the second floor, green fabric on the third floor, and green tennis balls on the last floor. As you may have noticed already, the main color used in the interior of the building is green, which is also in harmony with the name of the company.

Share or Add Renderforest to your Collections
Cultural Quarter De Nieuwe Kolk Assen
next project

Cultural Quarter De Nieuwe Kolk Assen

Cultural Centres, Theaters and Housing
Assen, Netherlands - Build completed in 2010
View Project