RSN House

RSN House

Architect
Zon-E Aquitectos
Location
Mutilva Alta, Spain
Project Year
2012
Category
Private Houses

RSN House

Zon-E Aquitectos as Architects

The RSN House has an introspective horizontal profile, which attempts to have a minimal impact on the site. The scheme is based on an anisotropic structure with three connected volumes of 5 and 3.4 meters, separated by 3 meters. The structure is solved with vierendel beams, allowing a completely clear space on the basement level, which is fulfilled with light through several courtyards. The strip organization allows a non-hierarchical circulation, offering redundant paths and many opportunities for relocating programs. The proposal developed here, solves at ground level a puzzle of specific spaces: the parking (for two cars), the living room (with double height and the stairs to the upper studio and solarium access), the kitchen and three bedrooms. Meanwhile, in the basement everything seems possible, a great space hidden from the street could accommodate sports and cultural activities, films projections, or even a professional


Share or Add RSN House to your Collections
Project Credits
Shibui House
next project

Shibui House

Private Houses
Waikato, New Zealand - Build completed in 2019
View Project