The Vale Garden Residence

The Vale Garden Residence

Location
Brooklyn, United States
Category
Private Houses
The William Vale

The Vale Garden Residence

Studio Munge as Interior Architects

Imagined as the ultimate urban retreat, Vale Garden residence is The William Vale’s most magnificent duplex accommodation with 1,320 sq. ft. of living space across two floors. Bright and airy with extraordinary sweeping views of Brooklyn and New York City, the two-bedroom penthouse features a lofty residential living and dining space connected to a 1,632 sq. ft. fully furnished private terrace with open air Jacuzzi. From the lavish furnishing to the fifteen feet tall feature wall of carved marble, each piece was carefully selected or custom designed by Studio Munge to reach the pinnacle of urban luxury and make the guest feel at home, as if they owned a piece of New York. Modern in its execution and sculptural in its form, Vale Garden Residence with its indoor and outdoor dining and entertaining spaces, breathtaking balcony views, and expansive layout, is the ultimate Brooklyn retreat, and the perfect setting for private gatherings and intimate group celebrations.


Share or Add The Vale Garden Residence to your Collections
Project Credits
Interior Architects
Product Spec Sheet

ElementBrand
ManufacturersLITHOS DESIGN
Product Spec Sheet
Manufacturers
Tatuí Apartment
next project

Tatuí Apartment

Apartments
São Paulo, Brazil - Build completed in 2017
View Project