View the Scene

View the Scene

Private Houses
Zhonghe District, New Taipei City, Taiwan - Build completed in 2018
Hey!Cheese

View the Scene

Peny Hsieh Interiors as Architects

View the Outdoor Scene as Being Personally on the Scene


Home, is as a chair in the exterior lounge area. By adopting the random stacking method of building blocks, a beautiful and fun change is created and turned into a unique leisure-style chair. In the meantime, the fixed building mass has features of storage that abundantly runs through the space. Sit on the site as you wish and see the change of four seasons, as you are personally on the scene.


Via clearness, transparency, lightness and simple but strong design features, the indoor environment is simplified to a pure color tone. The outdoor nature scene and indoor environment are tightly connected. You can feel the space and the soul are relieved infinitely.


The soft linear lights are designed deliberately under the bottom of layered cabinets. It provides visual effects and makes the thick wooden texture and titanium plating red brass even lighter and kinder.


When friends gather together, they seem can easily appreciate the outdoor natural scene. They can sit everywhere as they like and immerse in luxury of nature at all times.

Project team
Rijnstraat 8
next project

Rijnstraat 8

Offices
The Hague, Netherlands - Build completed in 2017
View Project
Archello

Want to see more like this?

Subscribe to Archello's newsletter