17/RM - An apartment for a retired couple

17/RM - An apartment for a retired couple

Architect
Studio ETN
Location
Tel Aviv, Israel | View Map
Project Year
2018
Category
Apartments
shayEpstein

An apartment for a retired couple 17/RM

Studio ETN as Planning, design and supervision

Redesign of a 5-room apartment that became a 4-room apartment, which takes into consideration the couple’s unique needs such as accessibility, a resting room, and a balcony meant for breakfasts for them and their extended family. The design was driven by a modern and clean style, that still allows the couple to incorporate their own style into the space.


Project Credits
Planning, design and supervision
Product Spec Sheet

Sands Rooms
next project

Sands Rooms

Private Houses
Saint Petersburg, Russia - Build completed in 2019
View Project