Be Funky

Be Funky

Architect
FIELDWORK Design + Architecture
Location
Portland, United States
Project Year
2015
Category
Offices
Brian Walker Lee

Be Funky

FIELDWORK Design + Architecture as Architects

BeFunky, located in an industrial bow truss warehouse in NE Portland, is a photo editing app developer. The tenant improvement project scope includes 3,000 square feet of open office, conference room, whiskey lounge, and a kitchen/meeting area.


The client wanted a project that reflected their brand by creating an inspiring, timeless work environment for their employees. The design concept is based on the camera aperture, and part of the BeFunky logo, and is deconstructed to create a wooden screen elements at conference and lounge walls. The aperture screen, also used as a ceiling structure, connects the two primary structures within the space. The palette of character grade white oak is used throughout the space, and treated with a dark stain within the lounge and kitchen areas. Inspired by the client’s love of mid-century furniture, the white oak is also used to create the custom workstations.


The FIELDWORK team provided architectural and interior design services and also designed and fabricated much of the furniture.

Share or Add Be Funky to your Collections
Project Credits
Products used in this project
Product Spec Sheet

ElementBrandProduct name
ManufacturersSteelcase
Product Spec Sheet
Manufacturers
Museum MeCrì extension
next project

Museum MeCrì extension

Museums
via Mondacce 193, 6648 Minusio, Switzerland - Build completed in 2016
View Project