Cabo Do Mundo

Cabo Do Mundo

Architect
Zooco Estudio
Location
Madrid, Spain
Project Year
2017
Category
Bars

Restaurants
Imagen Subliminal

Cabo Do Mundo

Zooco Estudio as Architects

The project begins with the premise of transforming the previous spa into a new restaurant of two floors that speaks up about the old and Italian restaurant aesthetics in the ’60s.


The elements and material that have been used to get the beforementioned aesthetic were: First, the entire floor of the existing stone has been maintained, giving the project a relaxed and dense atmosphere. In contrast to the floor, the walls have been designed with solid tones in light blue. In some cases, the surfaces have been covered with a tinted pine “skin” with a marked zigzag texture. These elements, added to the lighting, that consists of suspended blown glass lamps, and the LED backlight, and abundant vegetation in flowerpots, create a wide, relaxed and dense space

Project team
Product Specifications
BrandCategoryProducts
CustomakeCorporeal Letters
Santa & ColeSanta & ColeLighting
Entrance Building Van Gogh Museum
next project

Entrance Building Van Gogh Museum

Museums
Amsterdam, Netherlands - Build completed in 2015
View Project
Archello

Want to see more like this?

Subscribe to Archello's newsletter