Chalet Courchevel

Chalet Courchevel

Architect
Angélique Buisson
Location
France
Category
Private Houses

Chalet Courchevel

Angélique Buisson as Architects

Rough materials and pure lines. Goodbye the mouldings, the baseboards and other "surajoutures" ! Long life to "zero sophistication", following the example of the handles of cupboard in rope. Place to purity of lines in the continuation of those of the nature. Harmony of rock greys and ice-cold blues. The mix of raw stone, iron, blown glass loaded with material as the ice, let the power of summits enter in the living room. Floor : oak . Walls : clear and structured wood + polished concrete.

Share or Add Chalet Courchevel to your Collections
Project team
Tverrfjellhytta - Norwegian Wild Reindeer Centre P
next project

Tverrfjellhytta - Norwegian Wild Reindeer Centre P

Pavilions
Hjerkinn kryss E6, Dovre, Norway - Build completed in 2011
View Project