Extension row house CV

Extension row house CV

Architect
Van Halewyck & Marco
Location
Beveren, Belgium
Project Year
2010
Category
Housing
Christophe Van Couteren

Extension row house CV

Van Halewyck & Marco as Architects

The renovation of this old row house is highly defined by the wish of the young couple to have an open relation between several functions on first floor and ground floor. The double height space between kitchen and living room makes views and communication possible between the study, the bathroom and the other rooms downstairs while it brings daylight deep into the house. Nevertheless all the spaces stay clearly defined with each its specifically textured ceiling and the perspectives carefully directed.


Share or Add Extension row house CV to your Collections
Project team
The Retreat at Blue Lagoon Iceland
next project

The Retreat at Blue Lagoon Iceland

Hotels
Grindavik, Iceland
View Project