GAPs
Kenichi Suzuki

GAPs

NRM Architects Office as Architects

Parent households in the first floor, 2.3 children families that the program level, a simple construction consists of three layers have been inserted in the volume of a rectangular courtyard. Parent families and only feature of interest, the interests of the child household and sophisticated living space. Extremes of this request is located in the GAP GAP (step courtyard atrium space) is encapsulated in a building in one.

GAPs

NRM*Architects Office as Architects

Parent households in the first floor, 2.3 children families that the program level, a simple construction consists of three layers have been inserted in the volume of a rectangular courtyard. Parent families and only feature of interest, the interests of the child household and sophisticated living space. Extremes of this request is located in the GAP GAP (step courtyard atrium space) is encapsulated in a building in one.

Share or Add GAPs to your Collections
Project Credits
ASR Headquarters
next project

ASR Headquarters

Offices
Utrecht, Netherlands - Build completed in 2016
View Project